0 röster

En Svårslagen Pasta! – Filip poon

Hej och Välkomna vänner till min Kanal med mig Filip Poon! 😊 Recept: Gräddig Bacon och zucchini pasta:400g Penne
4äggulor
3dl matlagningsgrädde
2dl parmesan, finriven
1tsk svartpeppar
1 zucchini, skivad i halvmånar
½ kruka timjan, finhackad eller 1 tsk torkad timjan
1packet baon, skivat salt Gör så här:
Stek baconen krispig i två minuter och gå i med timjan och den tunt skivade zucchinin. stek yttelrigare 3min. sänk sedan värmen till låg.
Under tiden: Blanda äggula, grädde, svartpeppar och parmesan i en skål.
Koka pastan i saltat vatten, häll av men spara ca 1dl av pastavattnet.
Häll i pastan i bacon och zucchini mixen slå på parmesansåsen och pastavattnet. Och rör om tills en glänsig sås bildats. Smaka av med salt och svartpeppar. – Tanken med denna kanalen är att vi tillsammans ska skapa ett så kallat Mat- community! 💚
Där inga frågor är för dumma, Där Maten står i centrum och Där vi gemensamt växer som glada matlagare! Den här kanalen handlar om att dela mat idéer, vara kreativ, testa nya matlagningstekniker, men framför allt bara ha kul! Mitt mål är att försöka inspirera er till att våga bli mer Kreativa med matlagningen där hemma! ✨ Matutmaningen: 👊😁 – Kommentera med 3 olika ingredienser (minst en måste vara en grönsak)
– Sen tar jag på mig utmaning och försöker skapa något med dom Vill du ser mer mat jag lagar så kolla in min Insta 📸⬇️
https://www.instagram.com/filippoon/ ______________________ Här finns jag med, så gå in o följ! ⬇️ https://www.facebook.com/filipp8n/
https://www.instagram.com/filippoon/

Författare: Filip Poon

Välkommen till min sajt! Lämna gärna en kommentar nedan eller på någon av mina andra kanaler.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x