Ni känner säkert igen honom från TV-rutan? Filip Poon slog igenom i Sveriges Mästerkock 2015 redan som 18 åring. Idag driver han en av Sveriges största Mat och Recept kanal på både Youtube och TikTok, Han är kokboksförfattare och tillagar titt som tätt mat i TV -rutan.

När Filip deltog i Sveriges Mästerkock blev han hyllad till skyarna, i ett av programmen lagade han en rätt som blev stämplad som en den bästa rätten i mästerkockens historia.  Han vart inte bara en favorit hos tittarna, utan även hos jurymedlemmarna. Efter programmets slut erbjöds Filip jobb på en av jurymedlemmarnas restaurang. Kort därefter blev Filip antagen till det regionala kocklaget Stockholm Culinary Team. Tillsammans tog laget OS-guld 2016.

Han lärde sig själv att laga mat via YouTube, så det är något han gärna vill sprida vidare.

– Tanken med kanalerna är att vi tillsammans ska skapa en mat community där inga frågor är för dumma, där maten står i centrum och där vi gemensamt växer som glada matlagare, berättar Filip.

Förutom att umgås med sin familj, resa och upptäcka nya smaker så brinner Filip för att inspirera människor till att bli mer kreativa i köket.

För samarbeten eller andra kommersiella frågor