0 röster

Krispigaste Halloumi Burgaren med MSG!

Här Hittar ni min KOKBOK ”Favoriter”
https://www.adlibris.com/se/bok/favoriter-…
Halloj Spiskrigare! idag blir det halloumi burgare med hamburgare dressing smaksatt med soja och en grymt god lag med MSG i. Här Finns Jag på TikTok:
https://www.tiktok.com/@filippoon Och här på Instagram: @filippoon
https://www.instagram.com/filippoon/ För jobbkontakt: Filipp8n@gmail.com
______________________________
Krispigaste Halloumi Burgaren med MSG! Recept: Filips halloumiburgare 15 minuter
4 portioner Halloumiburgare
4 bitar halloumi, lika stora som hamburgerbrödet, hur tunna du vill ha dom väljer du själv.
1 dl maizena eller potatismjöl
1-2dl Rapsolja Snabbpicklade grönsaker
1 dl ättiksprit, 12 % eller Champangevinäger
3 msk strösocker
1 tsk MSG eller salt 1 jalapeno, tunt skivad
½ gurka, tunt skivad
½ rödlök, tunt skivad
1 avokado Dressing
2 dl majonnäs
3 msk kikkomansoja
1 tsk sesamolja Till servering
4 hamburgerbröd, toastade på bägge sidorna
1 kruka krispsallad 1. Börja med de picklade grönsakerna. Blanda ättiksprit, socker och MSG i skål och rör tills sockret lösts upp. Lägg i jalapeno, rödlök och gurka och blanda runt. Dela avokadon, skiva den i 8 bitar och lägg ner dem i lagen. Ställ åt sidan så länge. 2. Blanda ihop dressingen i en skål. 3. Fyll en stekpanna med minst 1 cm tjockt lager av rapsolja, hetta upp oljan och vänd halloumin i maizenan, se till så att hela halloumin täcks helt. Stek sedan halloumin på varje sida i ca 3-4min på medelhög värme. 4. Rosta hamburgerbröden och bygg sedan burgaren i följande ordning: dressing, salladsblad, avokadon, halloumiburgare, gurka, lök och slutligen dressing och bröd. ______________________________ MIN KÖKSUTRUSTNING: Kockkniv Denna rekomenderar jag!: https://adtr.co/YbViUB
Fancy Kockniv: https://adtr.co/slFyk3
Brödkniv: https://adtr.co/XmcR9r
Bästa kniv setet: https://adtr.co/zws3YS
Lång trancherkniv: https://adtr.co/FXJmRZ
Dunderkniv: https://adtr.co/z8f5PA
Kinesisk hacka: https://adtr.co/utac40
Knivblock: https://adtr.co/x8wSYs
Kniv slip jag använder: https://adtr.co/vS1Lr6
Fint Brynstål: https://adtr.co/zRn1bM
Grovt Brynstål: https://adtr.co/1L5s6t
Mandolin: https://adtr.co/APUX7C
Termometer: https://adtr.co/VhNVkC Pizzastål: https://adtr.co/k092uN
Träskärbräda: https://adtr.co/kankf1
Stor Träskärbräda: https://adtr.co/le5ef7
Plastskärbräda: https://adtr.co/8cJGBe
Stor Plastskärbräda: https://adtr.co/yiwpmi
Blender: https://adtr.co/647mjk
Plastflaska med olja i: https://adtr.co/qQDrxY
BÄSTA Stekpannan ”vanlig storlek”: https://adtr.co/DiSKWS
Mellan stekpanna: https://adtr.co/SmQ2W9
Liten stekpanna: https://adtr.co/92ennb
Wok: https://adtr.co/TYCkvK
Djup stekpanna: https://adtr.co/8XxBc1
Sauteuse: https://adtr.co/i3cYyR
Grytor jag använder: https://adtr.co/vtwzpm
Kitchen aid: https://adtr.co/6vSN7J
Bästa stavmixern: https://adtr.co/LwgPXi
Bästa vinglasen: https://adtr.co/0rra8m
Ugnsform med galler: https://adtr.co/zUZfUa
Fritös: https://adtr.co/CaRiZx
Rivjärn: https://adtr.co/3tbWYO

Författare: Filip Poon

Välkommen till min sajt! Lämna gärna en kommentar nedan eller på någon av mina andra kanaler.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x