0 röster

Kinesisk Crispy Beef av en Äkta Kines! | Pappa Poon!

Pappsen Visar oss hur man lagar Den klassiska CRISPY BEEF Hemma! Här finns han med:
Youtube: https://www.youtube.com/user/MrKyp888
Instagram: https://www.instagram.com/kyp888/ Klippet med mig och Oliver!
https://studio.youtube.com/video/3ZEs3gC94… Hej och Välkomna vänner till min Kanal med mig Filip Poon! 😊 – Tanken med denna kanalen är att vi tillsammans ska skapa ett så kallat Mat- community! 💚 Här Finns Jag på TikTok:
https://www.tiktok.com/@filippoon Och här på Instagram: @filippoon
https://www.instagram.com/filippoon/ För jobbkontakt: Filipp8n@gmail.com
______________________________ Recept: CRISPY BIFF: 4portioner
30min Crispy beef:
En hel fransyska (ca:600g)
2 dl maizena eller potatismjöl
1l rapsolja
1st stor gul lök
1st röd paprika
1st gul paprika
2 msk hackad ingefära
3st vitlöksklyftor Sås:
2dl vatten
1dl ketchup
2msk soja
2 msk Risvinäger eller vitvinsvinäger
2msk socker
1tsk maizena/potatismjöl utspätt med 2msk vatten Tillbehör: Nykokt ris, salladslök Gör så här:
I en kastrull blanda alla ingredienser för såsen utom maizenablandingen, koka upp och låt småputtra. Smaka sedan upp såsen (hitta balansen). När du känner att smaken sitter blandar du i maizenablandningen och låter det koka upp så att såsen tjocknar, stäng sedan av värmen.
Strimla fransyskan i långa tunna strimlor. Hetta upp oljan i en kastrull till 180°c. Mjöla sedan in strimlorna i maizena, och lägg dom i oljan i ca 4-6min. Fritera köttet i omgångar.
När allt kött har friterats klart. Stek den grovt hackade löken, paprikorna och den finhackade ingefäran och vitlöken på mediumhög värme ca 4min. Ha sedan i köttet och såsen och rör om. Servera sedan med nykokt ris och hackad salladslök. ______________________________ MIN KÖKSUTRUSTNING: Kyl-frys, Neff
Induktionshäll, Neff
Ång-Ugn, Neff
Länk till Neff: https://www.neff-home.com/se/ Skönaste Kockkniven:
https://track.adtraction.com/t/t?a=1048502… Den Coola Kniven:
https://track.adtraction.com/t/t?a=1048502… Min Extrema Tranchérings Kniv:
https://track.adtraction.com/t/t?a=1048502… BÄSTA Stekpanna:
https://track.adtraction.com/t/t?a=1048502… Djup Stekpanna:
https://track.adtraction.com/t/t?a=1048502… Sauteuse:
https://track.adtraction.com/t/t?a=1048502… Mitt Kastrull set:
https://track.adtraction.com/t/t?a=1048502… Mitt Stekpanne kit:
https://track.adtraction.com/t/t?a=1048502… BÄSTA Mandolinen:
https://track.adtraction.com/t/t?a=1048502… Plastflaskan jag Har Oljan i:
https://track.adtraction.com/t/t?a=1048502… Trä Skärbrädan:
https://track.adtraction.com/t/t?a=1073119… Plast Skärbräda:
https://track.adtraction.com/t/t?a=1048502… Blender, Hamilton Beach:
https://track.adtraction.com/t/t?a=1073119… Professionell Termometer:
https://track.adtraction.com/t/t?a=1048502… Pizza stål:
https://track.adtraction.com/t/t?a=1073119… Håll Dina Knivar Vassa Med denna:
https://track.adtraction.com/t/t?a=1048502… Kitchen Aid, Köksmaskin:
https://track.adtraction.com/t/t?a=1048502…

Författare: Filip Poon

Välkommen till min sajt! Lämna gärna en kommentar nedan eller på någon av mina andra kanaler.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x