0 röster

En Underskattad Tillagningsteknik!

Hej och Välkomna vänner till min Kanal med mig Filip Poon! 😊 🚨”Videon Är i sponsrat samarbete med NEFF”🚨
https://www.neff-home.com/se/recept-inspir… – Tanken med denna kanalen är att vi tillsammans ska skapa ett så kallat Mat- community! 💚 Här Finns Jag på TikTok:
https://www.tiktok.com/@filippoon Och här på Instagram: @filippoon
https://www.instagram.com/filippoon/ För jobbkontakt: Filipp8n@gmail.com
______________________________ Recept:
Ångad Lax med Vårprimörer: 4 portioner 15min Ingredienser:
500g Färsk lax ( hel bit )
1 Fänkål, nerdelad
200g mini morötter
1 ask cocktail tomater, skårade
150g sockerärtor
1 knippe sparris, delade i mitten
1 klyfta citron
2msk tångkaviar
salt Vitlöksaioli:
1 ägg
2-3dl rapsolja
1 vitlöksklyfta, riven
1 msk citronjuice
1.5 tsk dijon
salt Gör så här:
Sätt ugnen på 100°c Ånga.
Lägg Laxen på en lång ugnsform.
Lägg över Fänkål och minimorötter i formen och ånga hela i ca 12min. Gör under tiden Aiolin:
Lägg allt förutom rapsolja i en mixerkanna och mixa med stavmixer ca 30 sek, häll sedan i rapsoljan i en stråle medans du mixar. Smaka av med salt. När 12 minuter har gått tar du ut plåten och lägger över, tomaterna, sockerärtorna och sparrisen, drizzla över lite rapsolja och salta allt. Ställ sedan in plåten i ångugnen igen i ca 3-5min. Ta ut och servera direkt. Toppa med lite Tångkaviar, och citron juice. Obs: har du ingen ångugn gör så här:
( Du kan även koka upp lite Vatten i en stor stekpanna, lägga i 3-4 skedar i botten, och sedan sätta en tallrik som får plats i stekpannan på Skedarna så att talriken knappt nuddar vattnet. tallriken fyller du med laxen och grönsakerna och sen kokar du upp vattnet, lägger lock på ( aliminium lock funkar med) sänker värme till mede , på sås sätt ångas det med. har man en liten tallrik så kan du vara tvungen att ånga i omgångar, börja med laxen, moroten och fänkålen.)
______________________________ MIN KÖKSUTRUSTNING: Kyl-frys, Neff
Induktionshäll, Neff
Ång-Ugn, Neff
Länk till Neff: https://www.neff-home.com/se/ Skönaste Kockkniven:
https://track.adtraction.com/t/t?a=1048502… Den Coola Kniven:
https://track.adtraction.com/t/t?a=1048502… Min Extrema Tranchérings Kniv:
https://track.adtraction.com/t/t?a=1048502… BÄSTA Stekpanna:
https://track.adtraction.com/t/t?a=1048502… Djup Stekpanna:
https://track.adtraction.com/t/t?a=1048502… Sauteuse:
https://track.adtraction.com/t/t?a=1048502… Mitt Kastrull set:
https://track.adtraction.com/t/t?a=1048502… Mitt Stekpanne kit:
https://track.adtraction.com/t/t?a=1048502… BÄSTA Mandolinen:
https://track.adtraction.com/t/t?a=1048502… Plastflaskan jag Har Oljan i:
https://track.adtraction.com/t/t?a=1048502… Trä Skärbrädan:
https://track.adtraction.com/t/t?a=1073119… Plast Skärbräda:
https://track.adtraction.com/t/t?a=1048502… Blender, Hamilton Beach:
https://track.adtraction.com/t/t?a=1073119… Professionell Termometer:
https://track.adtraction.com/t/t?a=1048502… Håll Dina Knivar Vassa Med denna:
https://track.adtraction.com/t/t?a=1048502… Kitchen Aid, Köksmaskin:
https://track.adtraction.com/t/t?a=1048502…

Författare: Filip Poon

Välkommen till min sajt! Lämna gärna en kommentar nedan eller på någon av mina andra kanaler.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x