0 röster

Oxfilé Carpaccio som på Restaurang!

Tjenixen På er!
HÄR HITTAR NI ALL MIN KÖKSUTRUSTNING + Skärmaskinen: 🌟
https://filippoon.tipser.com/ Här Finns Jag på TikTok:
https://www.tiktok.com/@filippoon Och här på Instagram: @filippoon
https://www.instagram.com/filippoon/ För jobbkontakt: Filipp8n@gmail.com
______________________________ Recept:
( Obs en skärmaskin är inget måste. Du kan banka ut tunna skivor av köttet med hjälp av baksidan av en kastrull, lägg köttet mellan antingen två stycket bakplåtspapper eller två lager plastfolie innan du bankar den tunn.) blir ca 5-6st tallrikar + en oxfile bit över 1 bit oxfilé ca 300g ( helst mittbiten av oxfilen)
2st selleristjälkar, tunt hackad
parmesanost, hyvlad
kryddkrasse Kaprismajo:
3tsk kapris+ 2msk lag som kapris legat i
1tsk dijon
1/2tsk salt
peppar
1 ägg
2-3dl rapsolja
olivolja Gör såhär:
Börja med att torka av oxfilen, plasta den sedan och rulla till en rund korv. lägg i frysen minst 4h. ta ut och låt tina ca 30min och skär upp den på skärmaskin, ca 2-3mm i tjocklek. lägg på talliriken direkt eller gör som i filmen. Mixa kapris majon genom att först mixa allt förutom rapsoljan med en mixer, mata sen i rapsoljan medans du mixar. Hacka upp allt och servera som i filmen! ______________________________ MIN KÖKSUTRUSTNING: Kyl-frys, Neff
Induktionshäll, Neff
Ång-Ugn, Neff
Länk till Neff: https://www.neff-home.com/se/

Författare: Filip Poon

Välkommen till min sajt! Lämna gärna en kommentar nedan eller på någon av mina andra kanaler.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x