Oxfilé Carpaccio som på Restaurang!
HÄR HITTAR NI ALL MIN KÖKSUTRUSTNING + Skärmaskinen: 🌟
https://filippoon.tipser.com/ Här Finns Jag på TikTok:
https://www.tiktok.com/@filippoon Och här på Instagram: @filippoon
https://www.instagram.com/filippoon/ För jobbkontakt: Filipp8n@gmail.com
______________________________ Recept:
( Obs en skärmaskin är inget måste. Du kan banka ut tunna skivor av köttet med hjälp av baksidan av en kastrull, lägg köttet mellan antingen två stycket bakplåtspapper eller två lager plastfolie innan du bankar den tunn.) blir ca 5-6st tallrikar + en oxfile bit över 1 bit oxfilé ca 300g ( helst mittbiten av oxfilen)
2st selleristjälkar, tunt hackad
parmesanost, hyvlad
kryddkrasse Kaprismajo:
3tsk kapris+ 2msk lag som kapris legat i
1tsk dijon
1/2tsk salt
peppar
1 ägg
2-3dl rapsolja
olivolja Gör såhär:
Börja med att torka av oxfilen, plasta den sedan och rulla till en rund korv. lägg i frysen minst 4h. ta ut och låt tina ca 30min och skär upp den på skärmaskin, ca 2-3mm i tjocklek. lägg på talliriken direkt eller gör som i filmen. Mixa kapris majon genom att först mixa allt förutom rapsoljan med en mixer, mata sen i rapsoljan medans du mixar. Hacka upp allt och servera som i filmen! ______________________________ MIN KÖKSUTRUSTNING: Kyl-frys, Neff
Induktionshäll, Neff
Ång-Ugn, Neff
Länk till Neff: https://www.neff-home.com/se/
Du kanske också gillar
Vegetarisk Wellington! – Filip poon
Hej och Välkomna vänner till min Kanal med mig Filip Poon! 😊 – Tanken med denna kanalen är att vi tillsammans ska skapa ett så kallat Mat- community! 💚 Där inga frågor är för dumma, Där Maten står i centrum och Där vi gemensamt växer som glada matlagare! Den här kanalen handlar om att dela … Continued
Bästa Räkpastan Du Kan Göra!
Här Hittar ni min KOKBOK ”Favoriter” https://www.adlibris.com/se/bok/favoriter-… Halloj Spiskrigare! Här Finns Jag på TikTok: https://www.tiktok.com/@filippoon Och här på Instagram: @filippoon https://www.instagram.com/filippoon/ För jobbkontakt: Filipp8n@gmail.com ______________________________ Recept: Räkpasta: 2 portioner: Ingredienser: 4st vitlöksklyftor, skivade 10-14st stora räkor, eller vanliga ( mer isåfall ) 1 msk sambal olek eller 1/2 tsk chiliflakes 1msk tomatpuré 2.5dl krossade tomater … Continued
Vill Du Ha Möra Revben Som Faller av Benet till Jul?
Tjenixen På er! Juliga reveben som passar perfekt till julbordet! HÄR HITTAR NI ALL MIN KÖKSUTRUSTNING: 🌟 https://filippoon.tipser.com/ Här Finns Jag på TikTok: https://www.tiktok.com/@filippoon Och här på Instagram: @filippoon https://www.instagram.com/filippoon/ För jobbkontakt: Filipp8n@gmail.com ______________________________ Recept: 1st spareribs Kryddblandning: ( du kan använda vilken kryddblandning du vill) 2msk fänkålsfrön 1msk nejlika 1tsk kryddpeppar 1msk kanel Gärna … Continued
En Aningen Annorlunda Lussebullar!
Hej och Välkomna vänner till FoodBros med mig Filip Poon! 😊 – FoodBros Står för ”Mat Bröder” och det är precis det Vi blir när vi tillsammans skapar olika spännande rätter 💚 _________________ Receptet: 20 st svarta lussebullar: Fördeg: 1dl socker 2.5dl mjölk 4dl mjöl 0.5g saffran Tillsätt detta efter jäsning: 4dl mjöl 100g smör … Continued
En Tillagningsteknik Du Ska Kunna!
Hej och Välkomna vänner till min Kanal med mig Filip Poon! 😊 ”Videon Är i annonssamarbete med NEFF” recept: https://www.neff-home.com/se/recept-inspir… – Tanken med denna kanalen är att vi tillsammans ska skapa ett så kallat Mat- community! 💚 Här Finns Jag på TikTok: https://www.tiktok.com/@filippoon Och här på Instagram: @filippoon https://www.instagram.com/filippoon/ För jobbkontakt: Filipp8n@gmail.com ______________________________ Recept: Ångad … Continued
Enkel Vegomat med Kitchen King Benji!
Hej och Välkomna vänner till min Kanal med mig Filip Poon! 😊 Kitchen king Benji: In o prenumerera på hans Kanal: https://www.youtube.com/channel/UCj0Ol7uU4… Bara BERÖD Låt: https://www.youtube.com/watch?v=_szrVX7po4… – Tanken med denna kanalen är att vi tillsammans ska skapa ett så kallat Mat- community! 💚 Där inga frågor är för dumma, Där Maten står i centrum och … Continued