0 röster

Stekta Nudlar av en Äkta Kines! | Pappa Poon!

Farsan visar hur man gör äkta Kinesiska nudlar: Här finns han med:
Youtube: https://www.youtube.com/user/MrKyp888
Instagram: https://www.instagram.com/kyp888/ Hej och Välkomna vänner till min Kanal med mig Filip Poon! 😊 – Tanken med denna kanalen är att vi tillsammans ska skapa ett så kallat Mat- community! 💚
Där inga frågor är för dumma, Där Maten står i centrum och Där vi gemensamt växer som glada matlagare! Här Finns Jag på TikTok:
https://www.tiktok.com/@filippoon Och här på Instagram: @filippoon
https://www.instagram.com/filippoon/ För jobbkontakt: Filipp8n@gmail.com
_________________ Recept: Woken:
https://track.adtraction.com/t/t?a=1048502… Stekta Nudlar: För 2personer Äggnudlar för två portioner ca 200-300g Rapsolja
2-3st urbenad kyckling lår, strimlad
2vitlöksklyftor, hackad eller pressad
2-3 kinakålsblad (eller Vitkål eller pak choi), strimlad, i stavar
5st salladslökar, strimlad i stavar
1näve böngroddar
1morot, strimlad i stavar 2-3msk Kikoman sojasås
1msk sesamolja
oystersås ca 1-2msk
1-2tsk socker
salt/MSG ca 1/2 tsk
vitpeppar (om man vill) Gör så Här: Koka först nudlarna i några minuter säg 2-3min, de får inte bli klara. Häll av vattnet och spola dom i kallt vatten, ställ undan. strimla allt! Smaksätt kycklingen med vitpeppar/svartpeppar rapsolja och salt. Stek sen det i woken/stekpannan tills den fått fin färg. på hög värme. häll av och ställ åt sidan. Torka av stekpannan och gå i med rapsolja och vitlök, stek 20sek och ha sen i resterande, förutom böngroddarna. stek på hög värme ca 1-2min och gå i med sojan, seamoljan, oystersåsen, socker, salt/msg, peppar och böngroddar. koka upp och släng i kycklingen och nudlaran! rör runt någon minut och servera direkt! _______ MIN KÖKSUTRUSTNING: Kockkniv Denna rekomenderar jag!: https://adtr.co/YbViUB
Fancy Kockniv: https://adtr.co/slFyk3
Brödkniv: https://adtr.co/XmcR9r
Bästa kniv setet: https://adtr.co/zws3YS
Lång trancherkniv: https://adtr.co/FXJmRZ
Dunderkniv: https://adtr.co/z8f5PA
Kinesisk hacka: https://adtr.co/utac40
Knivblock: https://adtr.co/x8wSYs
Kniv slip jag använder: https://adtr.co/vS1Lr6
Fint Brynstål: https://adtr.co/zRn1bM
Grovt Brynstål: https://adtr.co/1L5s6t
Mandolin: https://adtr.co/APUX7C
Termometer: https://adtr.co/VhNVkC Pizzastål: https://adtr.co/k092uN
Träskärbräda: https://adtr.co/kankf1
Stor Träskärbräda: https://adtr.co/le5ef7
Plastskärbräda: https://adtr.co/8cJGBe
Stor Plastskärbräda: https://adtr.co/yiwpmi
Blender: https://adtr.co/647mjk
Plastflaska med olja i: https://adtr.co/qQDrxY
BÄSTA Stekpannan ”vanlig storlek”: https://adtr.co/DiSKWS
Mellan stekpanna: https://adtr.co/SmQ2W9
Liten stekpanna: https://adtr.co/92ennb
Wok: https://adtr.co/TYCkvK
Djup stekpanna: https://adtr.co/8XxBc1
Sauteuse: https://adtr.co/i3cYyR
Grytor jag använder: https://adtr.co/vtwzpm
Kitchen aid: https://adtr.co/6vSN7J
Bästa stavmixern: https://adtr.co/LwgPXi
Bästa vinglasen: https://adtr.co/0rra8m
Ugnsform med galler: https://adtr.co/zUZfUa
Fritös: https://adtr.co/CaRiZx
Rivjärn: https://adtr.co/3tbWYO

Författare: Filip Poon

Välkommen till min sajt! Lämna gärna en kommentar nedan eller på någon av mina andra kanaler.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x