1 röster

Krämiga Snabbnudlar Från TikTok | Snabb Vardagsmat!

Halloj Spiskrigare!
Här är min version av Tiktok nudlaran!
Här hittar du min KOKBOK ”FAVORITER”
https://www.adlibris.com/se/bok/favoriter-… Här Finns Jag på TikTok:
https://www.tiktok.com/@filippoon Och här på Instagram: @filippoon
https://www.instagram.com/filippoon/ För jobbkontakt: Filipp8n@gmail.com
______________________________ Recept: Filips version av TikTok nudel recept: Ingredienser: valfri pasta för 2 ( snabbnudlar / Knife cut noodels / äggnudlar /risnudlar osv. )
1st rödlök, finhackad / gul lök / schalottenlök / 4st salladslök
1st morot, skivad i tuna stavar / zucchini / Broccoli / sockerärtor / paprika
3 vitlöksklyftor, finhackad
2msk sesamfrön
1msk socker / honung / ljus sirap
1/3 tsk salt
3msk japansk soja
1msk risvinäger/ vitvinsvinäger / 1/2 msk ättika12%
1-2msk Chiliolja / 1-2tsk chiliflakes / 1msk sambal oelek
1/2 dl shaoxing risvin ( om du vill ) – finns att köpa i asiatiska butiker, fråga i kassan ( dom kommer förmodligen säga att dom inte har det, men säg att du har köpt det innan där. det är lite hysh hysh om det nämligen ;D ) annars finns det ibland på systemet med. ( men det är dyrare där ) Chiliolja video:
https://www.youtube.com/watch?v=PS27J3WtHj… Gör så här:
Fräs rödlök, vitlök, morot, sesamfrön i rapsolja ca 3min på medelhög värme, koka nudlarna i saltat vatten, gå i med shaoxing risvin. låt koka ca 1min, gå i med soja, socker, salt, lite av nudelvattnet och chiliolja.
ha sen i nudlaran när dom är al denté. och kokoa ihop allting. servera direkt! toppa med valfri ört eller salladlök.
______________________________ MIN KÖKSUTRUSTNING: Kockkniv Denna rekomenderar jag!: https://adtr.co/YbViUB
Fancy Kockniv: https://adtr.co/slFyk3
Brödkniv: https://adtr.co/XmcR9r
Bästa kniv setet: https://adtr.co/zws3YS
Lång trancherkniv: https://adtr.co/FXJmRZ
Dunderkniv: https://adtr.co/z8f5PA
Kinesisk hacka: https://adtr.co/utac40
Knivblock: https://adtr.co/x8wSYs
Kniv slip jag använder: https://adtr.co/vS1Lr6
Fint Brynstål: https://adtr.co/zRn1bM
Grovt Brynstål: https://adtr.co/1L5s6t
Mandolin: https://adtr.co/APUX7C
Termometer: https://adtr.co/VhNVkC Pizzastål: https://adtr.co/k092uN
Träskärbräda: https://adtr.co/kankf1
Stor Träskärbräda: https://adtr.co/le5ef7
Plastskärbräda: https://adtr.co/8cJGBe
Stor Plastskärbräda: https://adtr.co/yiwpmi
Blender: https://adtr.co/647mjk
Plastflaska med olja i: https://adtr.co/qQDrxY
BÄSTA Stekpannan ”vanlig storlek”: https://adtr.co/DiSKWS
Mellan stekpanna: https://adtr.co/SmQ2W9
Liten stekpanna: https://adtr.co/92ennb
Wok: https://adtr.co/TYCkvK
Djup stekpanna: https://adtr.co/8XxBc1
Sauteuse: https://adtr.co/i3cYyR
Grytor jag använder: https://adtr.co/vtwzpm
Kitchen aid: https://adtr.co/6vSN7J
Bästa stavmixern: https://adtr.co/LwgPXi
Bästa vinglasen: https://adtr.co/0rra8m
Ugnsform med galler: https://adtr.co/zUZfUa
Fritös: https://adtr.co/CaRiZx
Rivjärn: https://adtr.co/3tbWYO

Författare: Filip Poon

Välkommen till min sajt! Lämna gärna en kommentar nedan eller på någon av mina andra kanaler.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x