Filip Dikmens Favoriträtt | Panerad Fisk med Kall Dillsås!
In och ge lite Kärlek till Filip, Här hittar du honom:
Youtubekanal:
https://www.youtube.com/channel/UCOZ9O09nD…
Hans Podd:
https://open.spotify.com/show/6VfqG2XnDZQZ… HÄR HITTAR NI ALL MIN KÖKSUTRUSTNING: 🌟
https://filippoon.tipser.com/ Här Finns Jag på TikTok:
https://www.tiktok.com/@filippoon Och här på Instagram: @filippoon
https://www.instagram.com/filippoon/ För jobbkontakt: Filipp8n@gmail.com
______________________________
Recept:
2portioner Torsk:
Rimmlag:
1l vatten
1msk salt 300 torsk (fryst upptinad torsk funkar) ( 2st torskbitar)
4msk mjöl
1ägg, uppvispat med 1/2dl vatten
2-3dl panko Kall dillsås:
3dl gräddfil
3msk majonäs
3tsk bostongurka
2 st citronklyftor
peppar
salt
1kruka dill, hackad
(blanda allt) Övrigrt:
kokt potatis, dill, ärtor Gör såhär:
blanda rimmlagen tills saltet löst upp sig, lägg i torsken och låt ligga minst 30min. ta up och torka av.
koka potatis och ärtor, blanda den kalla dillsåsen.
panera sedan torsken i först mjöl, sen ägg, och sist panko. stek sedan den panerade fisken i en stekpanna med ca 2-3cm högt lager av rapsolja på medelhög värme, ca 3-4min på varje sida, eller tills torsken fått fin gyllenbrun färg, ( innertemp på minst 45°c).
servera direkt!
______________________________ MIN KÖKSUTRUSTNING: Kyl-frys, Neff
Induktionshäll, Neff
Ång-Ugn, Neff
Länk till Neff: https://www.neff-home.com/se/
Du kanske också gillar
En galet bra Oxfilé!
Hej och Välkomna vänner till min Kanal med mig Filip Poon! 😊 – Tanken med denna kanalen är att vi tillsammans ska skapa ett så kallat Mat- community! 💚 Där inga frågor är för dumma, Där Maten står i centrum och Där vi gemensamt växer som glada matlagare! Den här kanalen handlar om att dela … Continued
Bästa Festivalmaten Som Finns! | Langos
Hej och Välkomna vänner till min Kanal med mig Filip Poon! 😊 – Tanken med denna kanalen är att vi tillsammans ska skapa ett så kallat Mat- community! 💚 Där inga frågor är för dumma, Där Maten står i centrum och Där vi gemensamt växer som glada matlagare! Den här kanalen handlar om att dela … Continued
Så Blir Det Fint På Tallriken!
Hej och Välkomna till FoodBros med mig Filip Poon! 😊 Matutmaningen: 👊😁 – Kommentera med 3 olika ingredienser (minst en måste vara en grönsak) – Sen tar jag på mig utmaning och försöker skapa något med dom Den här kanalen handlar om att dela mat idéer, vara kreativ, testa nya matlagningstekniker, men framför allt bara … Continued
Tipsar om Svenska Mat Kanaler!
Hej och Välkomna vänner till min Kanal med mig Filip Poon! 😊 Här Är Dom Svenska Mat Kanalerna: Matkoma: https://www.youtube.com/channel/UCc61F4RfG… Köket: https://www.youtube.com/user/receptpunktnu Sundqvist: https://www.youtube.com/user/SundqvistVide… Lättlagat med Jessica Frej: https://www.youtube.com/channel/UCglIb4L-Q… Kitchen King Benji: https://www.youtube.com/channel/UCj0Ol7uU4… Gillis Lagar Mat: https://www.youtube.com/channel/UCtLB5Y9df… Baka med Frida: https://www.youtube.com/channel/UCVF1xNEG3… I Köket med Anders: https://www.youtube.com/channel/UC_OxUvAlY… Jävligt Gott: https://www.youtube.com/channel/UC1U0kxeUh… Uppdrag Mat: https://www.youtube.com/channel/UCXAjub1yM… Mia Klose Food … Continued
En Äckligt God Oxfilé Macka!
Hej och Välkomna vänner till min Kanal med mig Filip Poon! 😊 – Tanken med denna kanalen är att vi tillsammans ska skapa ett så kallat Mat- community! 💚 Där inga frågor är för dumma, Där Maten står i centrum och Där vi gemensamt växer som glada matlagare! Den här kanalen handlar om att dela … Continued
Kyckling Chow Mein | Kinesiska Stekta Nudlar
Halloj Spiskrigare! Här Hittar ni min KOKBOK ”Favoriter” http://adlibr.is/favoriter Här Finns Jag på TikTok: https://www.tiktok.com/@filippoon Och här på Instagram: @filippoon https://www.instagram.com/filippoon/ För jobbkontakt: Filipp8n@gmail.com ______________________________ Recept: Woken: https://track.adtraction.com/t/t?a=10… Stekta Nudlar: För 2personer Äggnudlar för två portioner ca 200-300g Rapsolja 2-3st urbenad kyckling lår, strimlad 2vitlöksklyftor, hackad eller pressad 1.5 dl strimlad vitkål 3st salladslök, grovt … Continued