Potatispuré som på Restaurangen!
Där inga frågor är för dumma, Där Maten står i centrum och Där vi gemensamt växer som glada matlagare! Den här kanalen handlar om att dela mat idéer, vara kreativ, testa nya matlagningstekniker, men framför allt bara ha kul! Mitt mål är att försöka inspirera er till att våga bli mer Kreativa med matlagningen där hemma! ✨ Min Köksutrustning: Nordwik potatissklare med vev:
https://track.adtraction.com/t/t?a=1073119… Nordvik potatispress:
https://track.adtraction.com/t/t?a=1073119… Blender, Hamilton Beach:
https://track.adtraction.com/t/t?a=1073119… Min Kockkniv:
https://track.adtraction.com/t/t?a=1073119… Bästa stekpannan! CTX 28cm
https://track.adtraction.com/t/t?a=1073119… Mandolin:
https://track.adtraction.com/t/t?a=1073119… Woken:
https://track.adtraction.com/t/t?a=1073119… Kniv: Kinesisk hacka
https://track.adtraction.com/t/t?a=1073119… Nordwik Handtillverkad Skärbräda i Ek:
https://track.adtraction.com/t/t?a=1073119…
Nordwik Metall skålar:
https://track.adtraction.com/t/t?a=1073119…
Sauteuse:
https://track.adtraction.com/t/t?a=1073119… Matutmaningen: 👊😁 – Kommentera med 3 olika ingredienser (minst en måste vara en grönsak)
– Sen tar jag på mig utmaning och försöker skapa något med dom Vill du ser mer mat jag lagar så kolla in min Insta 📸⬇️
https://www.instagram.com/filippoon/
______________________ Här finns jag med, så gå in o följ! ⬇️ https://www.facebook.com/filipp8n/
https://www.instagram.com/filippoon/
Du kanske också gillar
Frasig Kycklingschnitzel | Filip Poon
Halloj Spiskrigare! Nu blir det Kyckling schnitzel! ”I Betalt samarbete med Tryffelsvinet och Vinet: Chateau Bonnet Blanc” Här hittar du mer information: https://tryffelsvinet.se/ https://tryffelsvinet.se/produkter/2020-ch… Vinet: Chateau Bonnet Blanc https://www.systembolaget.se/produkt/vin/c… Här hittar du min KOKBOK ”FAVORITER” https://www.adlibris.com/se/bok/favoriter-… Här Finns Jag på TikTok: https://www.tiktok.com/@filippoon Och här på Instagram: @filippoon https://www.instagram.com/filippoon/ För jobbkontakt: Filipp8n@gmail.com ______________________________ Recept: Frasig Kyckling … Continued
OMG! VI ÅT KOBE BIFF I TOKYO!
Hej och Välkomna vänner till min Kanal med mig Filip Poon! 😊 – Tanken med denna kanalen är att vi tillsammans ska skapa ett så kallat Mat- community! 💚 Där inga frågor är för dumma, Där Maten står i centrum och Där vi gemensamt växer som glada matlagare! Den här kanalen handlar om att dela … Continued
Pasta med Tomatsås och Mozzarella!
Hej och Välkomna vänner till min Kanal med mig Filip Poon! 😊 – Tanken med denna kanalen är att vi tillsammans ska skapa ett så kallat Mat- community! 💚 Där inga frågor är för dumma, Där Maten står i centrum och Där vi gemensamt växer som glada matlagare! Den här kanalen handlar om att dela … Continued
Perfekt Mat för Studenter: Med Syrran!
Hej och Välkomna vänner till min Kanal med mig Filip Poon! 😊 – Tanken med denna kanalen är att vi tillsammans ska skapa ett så kallat Mat- community! 💚 Där inga frågor är för dumma, Där Maten står i centrum och Där vi gemensamt växer som glada matlagare! Den här kanalen handlar om att dela … Continued
Äkta Fiskpinnar med Potatismos | Svensk Husmanskost!
Här hittar du all min utrustning och den BÄSTA mandolinen! https://filippoon.tipser.com/ – Tanken med denna kanalen är att vi tillsammans ska skapa ett så kallat Mat- community! 💚 Här Finns Jag på TikTok: https://www.tiktok.com/@filippoon Och här på Instagram: @filippoon https://www.instagram.com/filippoon/ För jobbkontakt: Filipp8n@gmail.com ______________________________ Recept: Hemgjorda Fiskpinnar: 45 min 4portioner Rimlag: ( 5%) 1l vatten … Continued
ÅRETS NYÅRSMENY | 2019
VÄLKOMMEN TILL ÅRETS SISTA MATVIDEO! Följ mig på Instagram: @filippoon https://www.instagram.com/filippoon/ För jobbkontakt: Filipp8n@gmail.com __ Recept: Nyårsmeny Filip Skagen: 4p 10min 4st brioche bröd/ rostbörd 500g handskapade räkor, ( häll bort juicen ) 3dl majonäs (antingen hällmans majo eller egen (1ägg, 1tsk dijonsenap, ½ tsk salt, 2tsk champangevinäger eller citronjuice, 2-3dl rapsolja) 1msk riven pepparot … Continued